23.1.09

Where the streets have no names






































I dag er det ein slik dag.
Det er så mange fine minner. Eg har sett igjennom bilete i dag. Gamle, fine, trygge og gode bilete. Det var først etter eg hadde lagt dei ut på bloggen at eg merka det. Alle bileta er tatt om sumaren. Det er festival, med varmt øl, varme telt, varmt badevatn, varm asfalt og kald is. Det er Spania, med palmer, sand, delfinar og reggae-barar. Det er Oslo, med dei flottaste menneska eg veit om. Det er Bergen, med sol, den blå steinen og første mai. Det er Liza Michelle, Nina Helene, Matias, og Line. Og det er Ole. Det er så fint. Og eg elskar det så høgt.

I går var eg kreativ. Litt, i alle fall. Eg gjor skulearbeid. Laga taco. Snakka med Ole i telefon. Ole er i Oslo i helga. Landsstyremøte i Raud Ungdom. Ole er så flink. Til mykje. Til alt. Ole er den finaste eg veit om.
Men for å kome tilbake til heile den delen om kreativitet:
Ved hjelp av Bergens Tidende frå i fjor, ei lita papplate, saks og teip, laga eg denne her.



Eg veit ikkje heilt. Eg trur eg har ein forkjærleik for slike ting. Uansett. Eg er glad i dag. På grunn av mange ting. Alle dei fine hendingane. Og på grunn av ho. Min beste ven. Eg er så stolt over deg.




4 Comments:

  1. Anonym said...
    1 ny kommentarer.
    Ikke sant det høres rart ut?
    anja said...
    Sjølvsagt ikkje. FLEIRTAL TIL FOLKET(ENE)!
    Anonym said...
    HVEM ER DIN BESTE VENN? jeg ble plutselig kjempesjalu. men jeg skal ikke være innbilsk. :D jeg godtar har du har bestevenner. fnisknis. <3
    Anonym said...
    For noen flotte bilder.

Post a Comment